Медиите за нас

Само 3000 от 21 000 българи с чревни болести се лекуват

14 Юни 2017

Над 3 милиона души в Европа страдат от хронични възпалителни заболявания на червата, като най-разпространените от тях са улцерозният колит и болестта на Крон.

Любомир Иванов: Получих диагноза улцерозен колит рекордно бързо

29 Май 2017

Те ще се провеждат в Клиниката по гастроентерология – едно от четирите специализирани звена в България за диагностика и лечение на възпалителни чревни заболявания.

Често бъркат болест на Крон и улцерозен колит с хемороиди

26 Май 2017

Съвсем ранните симптоми са подуване на корема, дискомфорт, отделяне на повече газове, куркане на червата, спастични болки.

Доц. д-р Пламен Пенчев: Терапията при улцерозен колит или болест на Крон ще се определя с генетичен тест

26 Май 2017


Добре е да консултираме пациенти, които вече са преглеждани, диагностицирани са и лекувани, но състоянието им не се е подобрило.

ИСУЛ предлага безплатни прегледи за хронични възпалителни чревни заболявания до края на месеца

23 Май 2017

През последните 50 години заболеваемостта от хронични възпалителни чревни заболявания в България е нараснала пет пъти. Това представлява изключителен социален проблем.

Безплатни прегледи за възпалителни чревни заболявания в ИСУЛ

23 Май 2017

Прегледите ще се проведат от 22 до 31 май (без почивните дни) от 08:00 до 14:00 ч. и са предназначени както за вече диагностицирани пациенти, така и за хора, които имат съмнение за ВЧЗ.

19 май - световен ден за борба с хроничните възпалителни чревни заболявания - безплатни прегледи в ИСУЛ

23 Май 2017

Много от пациентите неглижират проблема или са насочвани прекалено късно към компетентна помощ, което забавя диагнозата с години.

Безплатни прегледи в ИСУЛ

23 Май 2017

УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” стартира безплатни прегледи от 22 до 31 май. Техният фокус ще бъдат хроничните възпалителни чревни заболявания (ХВЧЗ), които често хората неглижират.

В ИСУЛ организират безплатни прегледи за хроничните възпалителни чревни заболявания

23 Май 2017

Организатори са УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ”, Българската асоциация болест на Крон и улцерозен колит и онлайн портала за най-честите автоимунни възпалителни заболявания www.probudise.bg.

Created by: PR Care